AEGAON: anname 5% igalt müügilt Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondile

AEGAON: anname 5% igalt müügilt Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondile

Soovime juhtida oma ettevõtte muredele osaks saanud kõrgendatud tähelepanu edasi Eesti sünnitushaiglatele, kus on tekkimas isikukaitsevahendite kriis. See on tõsiseks ohuks ämmaemandatele ja arstidele, ent ka emadele ja kõigile neile kodanikele, kes just praegu pea ees siia kaosesse paisatud maailma saabuvad – vastsündinud.



See, et Eesti meditsiinis isikukaitsevahendeid napib, pole ilmselt enam uudis. Mis on aga uudis on see, et sünnitusmajadel napib kaitseülikondi, respiraatoreid, kaitseprille ja spetsiaalseid kindaid. Probleem pole üksnes rahas, vaid ka loetletud kaitsevahendite kättesaadavuses. Võttes arvesse, kui mitu inimest koos ämmaemandaga sünnituse juures viibib, ning et isad on hetkel sunnitud üldse sellest protsessist kõrvale jääma, siis on tekkinud olukord äärmiselt tõsine.

Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi eesmärk on vältida olukordi, kus meil pole enam terveid ämmaemandaid ja arste. Vähem oluline pole ka kaitsta vastsündinuid ja sünnitajaid endid. Kiirelt on tarvis soetada ühe kuu varu ehk 1200 komplekti, mille maksumus on 27 500 eurot.

Kutsume üles abistama kõiki, kel on see võimalik. Oma annetuse saad anda veebikeskkonnas www.aitaalustadaelu.ee, leides lehe alt nurgast Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi rekvisiidid. Annetuse kirjeldusse palutakse märkida “koroona”. Mõistame, et hetkel on paljudel raske. Seepärast palume aidata neil, kes saavad ja tunnevad et peavad.

Peame oluliseks märkida, et abivajavate laste toetamine on olnud AEGAON-i endale võetud kohustus juba tükk aega tagasi, mitte täna lisatähelepanu saamiseks genereeritud PR trikk, nagu mõned küünilisemad teoreetikud on juba jõudnud arvata. Toome siinkohal välja viimaste aastate koostöö Colonna heategevusoksjoniga lastehaiglate toetuseks ning Annabeli ravi jaoks korraldatud enamakkumise oma sotsiaalmeedias – lisaks püsiannetused.

Tänaseni oleme lihtsalt teinud, pidamata sealjuures vajalikuks sellest rääkida. Nüüd on aga tekkinud olukord, kus rääkimine on muutunud äärmiselt oluliseks. Annetame oma müügilt 5% Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondile ja teeme sealjuures kõik, et nende eesmärgile tähelepanu juhtida.

Loe ka AEGAON-i eelmist uudist:  AEGAON sulges uksed – ettevõtte pöördumine klientidele.