Eesti Golfi Karikasarja auhinnad paneb välja AEGAON

Eesti Golfi Karikasarja auhinnad paneb välja AEGAON

AEGAON & Estonian Tour
Pressiteade: 09.05.19

Eesti Golfi Karikasarja auhinnad paneb välja AEGAON

Käesoleval nädalal sõlmisid Estonian Tour ja kodumaine käekellatootja AEGAON sponsorlepingu, mille kohaselt paneb Eesti Golfi Karikasarja auhinnad parimatele mees- ja naismängijatele välja AEGAON. Auhinnaks on kokku neli käekella “Tabula Rasa 44” ja Tabula Rasa 38”. Lisaks on kõigil osavõistlustel “hole in one” lööjatel võimalus võita veelgi hinnalisem ja eksklusiivsem käekellamudel “Peacemaker 53”.

Estonian Touri juhi Peep Tammemäe sõnul kokkuleppele jõudmine keeruline ei olnud, pigem vastupidi, kuna ühisosa äratundmine oli vastastikune.


Peep Tammemäe (vasakul), Kristjan Rabi (paremal). Foto: Kadri Palta

“Ma hindan oma aega ja soov midagi teistmoodi teha ongi minu rikkus kuna mul aega on. Siit sündiski idee, minna ja rääkida AEGAON vedajatele mida ma teen ja miks,” sõnas Tammemäe.

“Kui sulle pakutakse Eesti golfis positsiooni, mida mujal maailmas täidab Rolex, siis sa lihtsalt ei ütle sellele ei. Minu jaoks lisab koostööle väärtust ka see, et AEGAON-i ei kutsutud niisama raja äärde poosetama, vaid oma toodetega auhindade näol reaalselt panustama,“ kommenteeris koostöö algust AEGAON-i asutajaliige ja turundusjuht Kristjan Rabi.


Auhinnakellad "Tabula Rasa 44" ja Tabula Rasa 38". Foto: Kadri Palta

Tallinna vanalinna servas asuvas AEGAON-i esinduskaupluses toimunud pidulikul koosviibimisel lahkasid osapooled muuhulgas ka seda, kas golf on ikkagi rikaste ala või mitte.

"Iga kord, kui rääkisin sõpradele, et käin golfi mängimas, tuli alati paar sellist kommentaari, et ei noh mis me rikastest räägime,” alustas arutelu Tammemäe.

“No sõltub kuidas võtta. Minu jaoks on rikas see, kel on aega enda jaoks oluliste asjadega tegeleda. Ja golfi saavad endale eelkõige lubada need, kel selle jaoks aega on. Raha võib sul ju palju olla, aga kui sul selle juures mängimiseks ja harjutamiseks aega pole, siis mis rikkusest me räägime? Green card ja varustus maksab ka midagi – tõsi, aga samamoodi maksab kalastusluba ja varustus ka. Kas siis ainult rikkad käivad kalal?” kommenteeris teemat Rabi.

Estonian Tour ja AEGAON siiralt usuvad, et Eesti golfarid leiavad sel hooajal need hetked ja oma koha väljakul, mille nimel nad golfi mängivad. Eesti meistrivõistluste I etapp Estonian Golf & Country Stone Course läheb lahti juba sel pühapäeval 12.05.19 Jõelähtmel.

"Hole in one" lööja auhind, käekell "Peacemaker 53". Foto: AEGAON