Ei oska talle käekella valida? Kingi AEGAON kinkekaart!

Ei oska talle käekella valida? Kingi AEGAON kinkekaart!

Meil on hea meel teatada, et valminud on AEGAON kinkekaardid väärtuses 50€ ja 100€, mis on saadaval nii esinduskaupluses kui ka e-poes. Sa ei pea muretsema ka kingituse pakkimise pärast, sest kinkekaardid tulevad ilusas ja stiilses mustas ümbrikus. E- poes kehtivat virtuaalset kinkekaarti me ei teinud, sest seda pole võimalik väärikal ja viisakal kujul kinkida…lihtsalt koodi rida väljaprinditud A4 paberil või e-mailis, see ei läheks mitte.

 



Kinkekaarte saad tellida SIIT.

Millisel puhul ja kellele sobib kinkekaarti kinkida?
Kinkekaarti võib julgelt kinkida sõpradele, tuttavatele, sugulastele, kolleegidele – ehk inimestele, kelle puhul sa pole lõpuni päris kindel, milline mudel on täpselt tema nägu ja vastupidi. See on täiesti okei, sest sul ei peagi olema magistrikraadi stilistikas. Ja pole mingi saladus, et mõne inimese eest ongi keeruline “seda õiget” valikut teha. Kinkekaarti on hea kinkida näiteks sünnipäevaks ja jõuludeks.




Millisel puhul ja kellele mitte kinkekaarti kinkida?
Sinu elukaaslane või kallim, olgu ta mees või naine, väärib ilmselt pisut enamat kui kinkekaart. Tõenäoliselt ootab ta ka sinult pisut enamat, nii et soovitame sul tema puhul mitte kergemat vastupanu teed minna. Parem tule temaga koos poodi ja lase tal endal valida. Üldiselt on nii, et kõik inimesed, kes peavad sind üle keskmise lähedasemaks: elukaaslane, õde, vend, vanemad, parim sõber, sõbranna jne – eeldavad, et sa tunned neid piisavalt hästi ja tead, mis neile meeldib. Pigem võta ühendust meie esinduskaupluse töötajaga ja küsi tema käest nõu. Sa võid teda usaldada, sest meil on juba tänu varasematele klientidele piisavalt kogemusi, et sulle väärt nõu anda – ja seda loomulikult tasuta.
Kinkekaarti ei sobi ka kinkida aastapäevadeks ega muudeks olulisteks tähtpäevadeks, tänutäheks hea töö eest pikaaegsetele töötajatele, kolleegidele ega koostööpartneritele - neil puhkudel on käekella kinkimine alati väärikam valik.

Sul on kinkekaarti vaja juba EILE või sa ei ela Tallinnas?
Kõige kiirem viis kinkekaart kätte saada on tõepoolest meie esinduskauplust külastades, mis ootab sind Tallinnas, aadressil Aia 5B – avatud E-L kl.10-18. Kui sa ei asu Tallinnas, aga asjaga on kiire sellegi poolest, siis telli kinkekaardid AEGAON e-poest. Eesti-siseselt liiguvad saadetised täna juba üsna kiirelt (1-3 päevaga), isegi on võimalik, et täna tellides on saadetis juba homme kohal.
Palju sõltub sellest, mis kell  ja mis päeval sa oma tellimuse vormistad. Saadetis tuleb sinu poolt sisestatud aadressile lähimasse Omniva või Smartposti pakijaama. E-poest tellides saad tasuda kiirelt ja mugavalt oma pangalingiga, krediitkaardiga või PayPal-iga.  Kuna teeme käekellasid, mitte ajamasinaid, siis eilseks me sulle kahjuks kinkekaarti toimetada ei saa.

 



Mida tasub AEGAON kinkekaardist kindlasti teada?
Siin on copy-paste reeglitest, mis on kirjas kõikide kinkekaartide tagumisel küljel:

Kinkekaarti saab kasutada ühekordse maksevahendina üksnes AEGAON esinduskaupluses. Lisainfo esinduskaupluse asukoha ja lahtiolekuajad leiate meie kodulehel SIIT.

Kinkekaart kehtib ostu hetkest 1 aasta ning kinkekaarti ei pikendata. Kinkekaart on kehtiv ühekordse maksevahendina, korraga saab tasuda ka mitme kinkekaardiga.

Juhul kui ostu summa ületab kinkekaardi väärtuse, siis saab kinkekaardi omanik vahe tasuda sularahas või pangakaardiga. Kui ostu summa on väiksem kui kinkekaardi väärtus, siis kasutamata kinkekaardi jääki rahas välja ei maksta. Samuti ei saa kinkekaarti rahaks ümber vahetada.